Ana içeriğe atla

 

TELEVİZYONDA ALKOL VE SİGARA SANSÜRÜ NE KADAR İŞE YARIYOR?

Televizyonlarda dizi veya film izlerken hepimiz fark etmişizdir. Alkol veya sigara hep sansürlüdür. Çocuklara kötü örnek olmaması açısından sansürlenir genelde.

Yararlılığı kişiden kişiye tartışılır. Sansürlenmesi yerine dizi veya filmlerde hiç bu tarz kötü alışkanlıklar gösterilmese daha yararlı olacağından kuşkumuz yok.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

  KADINA YAPILABİLECEK EN KÖTÜ ŞEY NEDİR? Kadınlar nedense her türlü kötü şeyi gördüler. Sırf erkekler yüzünden… Dayak yiyen kadınlar, zorla seks yapmaya zorlanan kadınlar, çocuğu ile tehdit edilip istediği yaptıranlar… Kadınlara yapabilecek her kötü şeyi yaptılar zaten. Ve nerdeyse hepsi kadınlar istemediği halde… Umarım bu şiddet ve zorla tecavüz biter… Beğenmekten vazgeç
  KEDİLERİN NEDEN UZAYLI OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜR? İnsanoğlunun en yakın dostlarından biri olduğu söylenebilir. Onların da duyguları vardır ve duyguları anlayabildiği söylenebilir. Çünkü bu hayvanlar diğer hayvanlara nazaran daha gariptirler. Bir anda haraket etmeleri, insanları görünce bazen utanmaları, çekmece gibi insanların özel alanlarını karıştırdıkları gözlenmiştir. Bundan dolayı bu sevimli ve garip hayvanları uzaylıya benzetirler.
  KAÇTA YATILIP, KAÇTA KALKILMALI? İnsanlar gündelik hayatlarında yorulduklarında uyurlar. Uyku insanların enerjilerini toplamalarını sağlar. İnsanlar uyumadan iş yapamazlar. İnsanların genelde düzenli ve planlı bir uyku vakti olur. Ama insanların yaşlarına veya yaptığı işlere bağlı olarak bu uyku planı değişiklik gösterebilir. YETİŞKİNLERDE UYKU Yetişkinler artık olgun ve gelişmiş bir insan olduklarından dolayı 4 saat bile onlar için yeterli olacaktır. ÇOCUKLARDA UYKU Çocuklar okuldan geldikten sonra ya da oyun oynadıktan sonra yorulabilirler. Onların bir işi olmadığından istedikleri saatlerde uyumalarında bir sakınca görülmemektedir. Onlar için ise günlük 10 - 12 saat yeterli olacaktır. BEBEKLERDE UYKU Bebekler ise dünyaya yeni geldiklerinden ve vücutları fazla gelişmediğinden onlar 15 saat uyumaları yeterli olacaktır.